Door de vloek van Chaos en Verwarring door de gemene heks Sandhya, heeft een aantal markante sprookjesfiguren besloten om de hulp in de roepen van de befaande rechercheurs in Engelbert.

Assepoester, De Wolf van Roodkapje, De gekke Hoedenmaker, Ariël, Belle, Elsa, Jafar, De heks van Hans en Grietje, Pinokkio, Maleficent, De drie feetjes: Flora, Fauna en Mooiweertje, Kapitein Haak, Sneeuwwitje en Rapunzel zullen slechts enkelen zijn van de legendarische figuren die hun weg zullen vinden naar dit sprookjesachtige dorp.

Elk van deze iconische personages zal zijn eigen verhaal en unieke krachten hebben. Assepoester met haar glazen muiltje, De Wolf van Roodkapje met zijn scherpe zintuigen, De gekke Hoedenmaker met zijn excentriciteit, Ariël met haar betoverende stem, Belle met haar liefde voor boeken, Elsa met haar bevroren magie, Jafar met zijn duistere plannen, en nog vele anderen.

Samen zullen ze bijeenkomen, ieder met een eigen reden om deel te nemen aan deze mysterieuze samenkomst. Maar wat ze niet zullen weten, is dat hun aanwezigheid niet alleen voor vermaak zal zijn. Ze zullen stille getuigen zijn van een onopgelost mysterie dat het dorp in zijn greep houdt - De vloek van Chaos en Verwarring en de arrestatie van Sandhya.

Terwijl de rechercheurs nieuwsgierig door de verhalen van deze bijzondere sprookjesfiguren zullen bladeren, zullen ze hints en aanwijzingen vinden die hen een glimp zullen geven van wat er met Sandhya is gebeurd. De verhalen van De Wolf van Roodkapje zullen verborgen paden en geheime ontmoetingen onthullen, terwijl Maleficent's duistere kennis en Sneeuwwitjes magische inzichten de rechercheurs dichter bij de waarheid zullen brengen.

Met elke pagina die ze zullen omslaan, zullen de rechercheurs nieuwe puzzelstukjes ontdekken die het mysterie van Sandhya's verdwijning kunnen ontrafelen. De kracht van samenwerking en de combinatie van verschillende perspectieven zullen hun sleutels tot succes zijn. Door de verhalen van deze markante sprookjesfiguren te begrijpen, zullen ze beter uitgerust zijn om de waarheid te onthullen en de duisternis te verdrijven.

Terwijl de zon zal ondergaan en de maan zijn zilveren gloed zal verspreiden over Engelbert, zullen de rechercheurs niet opgeven. Ze zullen blijven graven in de verhalen en herinneringen van deze sprookjesfiguren, hopend dat ze de ontbrekende puzzelstukjes zullen vinden en het mysterie rondom heks Sandhya zullen ontrafelen.

Dus, moedige rechercheurs, blijf lezen, blijf speuren en laat je inspireren door de markante sprookjesfiguren die je pad zullen kruisen. Want binnen hun verhalen zal de sleutel tot de waarheid liggen, en met jullie vastberadenheid en doorzettingsvermogen zullen jullie de betovering doorbreken en de waarheid onthullen over wat er met haar is gebeurd.

Ontdek de betoverende wereld van sprookjesfiguren - klik op het figuur van jouw keuze voor meer informatie!