Walkin' Dinner

Zet je smaakpapillen in beweging!

Op zaterdag 11 juni gaan we weer een culinaire wandeling maken door Engelbert. Op verschillende plekken langs de route worden heerlijke gerechtjes geserveerd. Een leuke, gezellige, sportieve manier om buiten de deur te eten. En is wandelen niet echt jouw ding? We hebben uiteraard ook koks nodig om de gerechten te bereiden.

 

De 1e editie van Walkin' Dinner was een groot succes. De culinaire hoogstandjes van de Engelberter koks werden enthousiast ontvangen en we zagen deelnemers van alle leeftijden meedoen.  

Daarom:

Culinaire masterchefs van Engelbert en omstreken: meld je aan! 

Fijnproevers en wandelaars: willen jullie de mooiste plekjes van Engelbert ontdekken en de lekkerste hapjes van je buurtbewoners proeven

Kijk nog eens naar de foto's van vorig jaar hoe ontzettend leuk het was...

de spelregels

  • Wanneer: zaterdag 11 juni 2022 tussen 17:00 en 20:00 uur.
  • De kok krijgt één gang toebedeeld. We hebben een route uitgestippeld en bekijken per deelnemende kok waar hij/zij woont en wat dan de meest handige plek is om de gang uit te serveren. 
  • Als kok krijg je de vrije hand in wat je maakt, als het maar bij de gang past. Elke gang moet bestaan uit twee verschillende soorten gerechten, waarvan één vegetarisch. 
  • De kok krijgt een week van tevoren te horen voor hoeveel personen hij/zij de gerechtjes moet maken (is afhankelijk van het aantal deelnemers). Dit vergt dus best wat voorbereiding! Houd daar rekening mee. Per gang wordt een budget bepaald, wat we je van tevoren laten weten.
  • De inleg voor deelname als eter is 20 euro. Dit is exclusief drinken (drinken kun je apart betalen bij de eetplekken).
  • Als eter meld je je op het aangegeven tijdslot bij het MFC. Om de 5 á 10 minuten vertrekt er een nieuw groepje. Zo proberen we 'filevorming' te voorkomen. 
  • Je volgt de route die je meekrijgt. Nadat je de laatste gang hebt genuttigd, kun je doorlopen naar huis (je hoeft je niet af te melden). 
  • Wij volgen te allen tijde de corona richtlijnen van het RIVM.