Stap binnen in de wereld van Levend Cluedo, waar mysteries tot leven komen en rechercheurs zich onderdompelen in een enerverend avontuur. Sinds 2018 hebben we de eer gehad om jullie mee te nemen op een reeks meeslepende en intrigerende zoektochten. Elk jaar onthullen we een nieuw onopgelost mysterie dat Engelbert in zijn greep houdt, en elk jaar groeit de passie en nieuwsgierigheid van meer dan 250 enthousiaste rechercheurs die zich aanmelden om de waarheid te ontrafelen.

In 2018 begonnen we onze reis met "Het Geheim van de Witte Dame van Engelbert". Een angstaanjagend verhaal dat de geest van het dorp deed beven. Gewapend met slechts hun scherpe geest en onuitputtelijk doorzettingsvermogen, doken de deelnemers in een web van geheimen en aanwijzingen om de waarheid achter deze mysterieuze dame te ontdekken.

Het jaar daarop, in 2019, stonden de rechercheurs voor een geheel nieuwe uitdaging - "De Grote Kunstroof in Engelbert". Een waar kunstwerk van een mysterie, waarbij deelnemers zich als ware detectives door het dorp begaven, op zoek naar aanwijzingen en verdachten. Terwijl ze de meesterbreinen achter deze spectaculaire diefstal probeerden te ontmaskeren, werden ze meegesleurd in een race tegen de klok.

In 2021, met "Het Geheim van de Romeinse Soldaat", werden deelnemers teruggevoerd naar een tijdperk vol historie en geheimen. Terwijl ze de eeuwenoude ruïnes van Engelbert verkenden, ontrafelden ze mysteries die verborgen waren gebleven in de tijd. Elk stukje informatie, elke aanwijzing bracht hen dichter bij de waarheid over de mysterieuze verdwijning van de Romeinse soldaat en zijn geheimzinnige connectie met het dorp.

En dit jaar, in het heden van chaos en verwarring, stellen we jullie moed en vastberadenheid op de proef met "De Vloek van Chaos en Verwarring". Terwijl de duisternis zich over Engelbert verspreidt, is het aan jullie om de bron van deze mysterieuze vloek te vinden en het dorp van zijn noodlot te redden. Puzzels zullen worden ontcijferd, hints gezocht en vragen gesteld. Geen detail mag over het hoofd worden gezien, geen bewoner van weleer zal onaangetast blijven. Jullie zijn de sleutel tot het ontrafelen van dit meeslepende mysterie.

Levend Cluedo is niet zomaar een evenement. Het is een ontsnapping aan de realiteit, een kans om je innerlijke detective los te laten en een gemeenschap van gelijkgestemde avonturiers te ontmoeten. Verzamel je team, scherp je geest en sta klaar om Engelbert opnieuw te betreden, met het vastberaden doel om de waarheid te achterhalen en het onopgeloste mysterie te ontrafelen.

Dus, beste rechercheurs, bereid je voor op een adembenemende ervaring vol spanning, intrige en onvergetelijke ontdekkingen. Levend Cluedo wacht op jullie, klaar om jullie in de ban te brengen van de mysteries die Engelbert omhullen. Durven jullie de uitdaging aan?