Stap in de wereld van spanning en hilariteit op Koningsdag met Archery Attack en Bubble Football! Op het voetbalveld kun je vanaf ongeveer 8 jaar oud deelnemen aan deze unieke en opwindende activiteiten.

Archery Attack brengt de opwinding van boogschieten en trefbal samen in één geweldig spel. Bewapend met pijl en boog, duik je in een strategische strijd waarin het doel is om je tegenstanders uit te schakelen door ze te raken met zachte, veilige pijlen. Maar pas op, want ze kunnen jou ook raken!

En wat dacht je van Bubble Football? Gehuld in gigantische opblaasbare bubbels, betreed je het voetbalveld voor een potje voetbal als nooit tevoren. Stuiter, bots en rol over het veld terwijl je doelpunten probeert te scoren en je tegenstanders omverwerpt in een komische chaos.

Of je nu een fan bent van boogschieten, een liefhebber van voetbal, of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier en avontuur, Archery Attack en Bubble Football op Koningsdag hebben voor elk wat wils. Mis deze kans niet om deel te nemen aan deze onvergetelijke activiteiten!

Op de dag zelf aanmelden kan, maar wil je gegarandeerd zijn van deelname? Geef je dan van tevoren op! Zo ben je verzekerd van een plekje en hoef je je geen zorgen te maken over het missen van deze fantastische activiteit.