Het was een betoverende avond in Engelbert, waar de sprookjesbewoners samenspanden tegen de vloek die hen al zo lang gevangen hield. Ondanks het onstuimige weer, met regen die als zilveren druppels uit de hemel viel en de wind die fluisterde als oude tovenaars, waren er maar liefst 48 dappere teams die vastberaden waren om de heks te ontmaskeren en de betovering te verbreken.

De opdracht was deze keer pittiger dan ooit tevoren, met Rapunzel die haar magische, gouden haar om zich heen zwierde, Ariel die enkel met speciaal water kon spreken, en Elsa die door de straten slingerde, zo krom als een hoepel. Kapitein Haak en de Wolf zwierven door de donkere steegjes, op zoek naar een smakelijke prooi, en ze maakten het de rechercheurs niet gemakkelijk.

Maar door geduldig door te vragen en met de kracht van samenwerking, slaagden de teams erin om de juiste tegenvloek te ontdekken. Een feestelijk confettikanon onthulde eindelijk de ware identiteit van de heks, en het bleek Sandhya te zijn, die zich schuilhield in het lichaam van de Gekke Hoedemaker.

Met goede afspraken en een snelle interventie was verdere narigheid voorkomen, en de sprookjesbewoners konden eindelijk terugkeren naar hun geliefde rijk. De betovering was verbroken, en de avond eindigde met een spectaculaire vuurwerkshow, waarbij iedereen elkaar lachend omhelsde en het langverwachte "en ze leefden nog lang en gelukkig" werkelijkheid werd.

 

Wil je nog nagenieten van de magische avond? Dat kan met de betoverende foto's die de herinnering levendig houden. Blader door het magische verhaal dat deze onvergetelijke avond tot leven bracht, en onthul opnieuw de geheimen achter alle raadsels en puzzels. Laat de herinneringen je verwarmen, en wees gerust: de magie van deze avond zal altijd in je hart blijven schitteren.