Welkom in het betoverende dorp Engelbert, waar de magie tot leven komt in een uniek en spannend avontuur: Levend Cluedo 2023 - de vloek van chaos en verwarring!

De vreedzame sprookjeswereld staat op het randje van de ondergang door een duistere kracht. De legendarische heks Sandhya heeft de sprookjesboeken gestolen en met haar machtige toverspreuken de hele wereld op zijn kop gezet. Het lot van de sprookjes rust nu in jouw handen!

Als moedige deelnemer aan dit epische spel krijg je de kans om de heks te ontmaskeren en de sprookjeswereld te redden. Je reist door betoverende landschappen, ontmoet bekende sprookjesfiguren en verzamelt aanwijzingen om het mysterie op te lossen. Maar pas op, want Sandhya zal er alles aan doen om je op het verkeerde spoor te zetten en chaos te veroorzaken.

Ontdek betoverende kastelen, duistere bossen en magische meren terwijl je puzzels oplost, raadsels ontcijfert en verborgen aanwijzingen vindt. Werk samen met andere spelers om informatie te delen en strategieën te bedenken. Alleen door slimme zetten en het ontrafelen van de geheimen van de heks, kun je de sprookjesboeken herstellen en ervoor zorgen dat de prachtige verhalen van weleer niet verloren gaan voor de generaties die na ons komen.

Maar wees gewaarschuwd, de tijd tikt genadeloos door. De heks wordt steeds sterker en de chaos neemt toe. Alleen de meest vastberaden en slimme spelers kunnen deze uitdaging aan. Durf jij de vloek van chaos en verwarring te trotseren?

Treed binnen in de magische wereld van Levend Cluedo 2023 - de vloek van chaos en verwarring in het dorp Engelbert en laat de legendarische sprookjes herleven. Het lot van de sprookjes rust op jouw schouders. Ga de uitdaging aan en laat de magie zegevieren!