In het dorp Engelbert wordt Koningsdag niet alleen gevierd met vlaggen en kraampjes, maar ook met een uitdagend spel dat de kinderen tot het uiterste drijft - de Engelberter Hungergames!

In deze opwindende wedstrijd worden kinderen uitgedaagd om hun vaardigheden te tonen terwijl ze elkaar proberen uit te schakelen in een intense, zij het vriendelijke, strijd om de overwinning. Gewapend met slimme strategieën en een flinke dosis moed gaan ze de strijd aan, vastberaden om als heerser van de speelvelden te triomferen.

Met elke stap die ze zetten, elke bondgenoot die ze maken en elke tegenstander die ze uitschakelen, wordt de spanning opgevoerd. Vriendschappen worden op de proef gesteld terwijl rivaliteit hoogtij viert, en alleen de slimsten en sterksten zullen standhouden in deze genadeloze strijd.

De Engelberter Hungergame is geen gewoon spel; het is een test van wilskracht, durf en doorzettingsvermogen, waar alleen de meest vastberaden de zege kunnen behalen. In een spannend parcours en een groot speelveld, zal slechts één kind de glorie van de overwinning proeven, gekroond tot de onbetwiste Hungergame-kampioen van Koningsdag.

Grijp nu je kans om deel te nemen aan de Engelberter Hungergames.  We bieden twee versies aan: één voor de jonge avonturiers van 9 tot 14 jaar en één voor de gedurfde deelnemers van 15 tot 99 jaar. Met beperkte plekken beschikbaar is het dringend aan te raden om je direct aan te melden via onze website. Wacht niet, want vol is vol! Schrijf je nu in voor een onvergetelijk avontuur op Koningsdag!