koningsdag Kinderplein

Welkom op het Koningsdag Kinderplein, waar de jongste leden in het zonnetje worden gezet! Dit bruisende plein zit boordevol leuke activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor de kleine avonturiers. Van creatief knutselen tot vrolijk springen en allerlei spelletjes daartussenin, er is voor elk wat wils! 

Voor slechts 5 euro kun je een kaart kopen voor een middag vol plezier op het Koningsdag Kinderplein! Met deze kaart heb je toegang tot een scala aan leuke spellen, zoals eendjes vangen en touwtje trekken, en kun je zelfs genieten van een magische schmink- of glittertattoo-sessie. Maar dat is nog niet alles! Verwen jezelf met heerlijke popcorn en verfrissende limonade terwijl je geniet van alle festiviteiten. En ga op jacht tijdens de Koningsdag Skavenger Hunt. Wie weet ga jij naar huis met een geweldige prijs! Mis deze kans niet om een onvergetelijke Koningsdag te beleven!

Skavenger Hunt voor de jongste jeugd!

Avonturiers, bereid je voor op de meest opwindende Koningsdag Skavenger Hunt ooit! Volg de aanwijzingen nauwkeurig en laat je leiden door je nieuwsgierigheid. Elk raadsel dat je oplost, brengt je dichter bij de volgende hint. Wie weet wat voor verborgen schatten je zult ontdekken tijdens deze zoektocht vol avontuur!

Ben je klaar om je speurneus aan het werk te zetten? Het eerste plaatje wacht op je, klaar om je op weg te helpen naar de volgende uitdaging. Wees niet bang om een beetje te dwalen, want elke kronkelige weg brengt je dichter bij de overwinning!

Maar pas op! Onderweg zul je misschien enkele obstakels tegenkomen die je moet overwinnen. Laat je niet ontmoedigen, want met een beetje moed en doorzettingsvermogen kun je alles aan!

Dus verzamel je vrienden, scherp je zintuigen aan en maak je klaar voor een Koningsdag vol spanning en sensatie! De Skavenger Hunt wacht op jullie, klaar om jullie mee te nemen op een episch avontuur dat jullie nooit zullen vergeten!

Touwtje trekken en Eendjes vangen

Het altijd spannende spelletjes Touwtje Trekken en Eendjes Vangen, waarbij je altijd prijs hebt! Pak dat touw stevig vast en trek met al je kracht om te zien welke verrassing er voor jou aan het einde wacht. Of probeer je geluk met Eendjes Vangen en win een schattige prijs. Plezier gegarandeerd en altijd een prijs om mee naar huis te nemen! Kom en laat je vaardigheden zien op het Koningsdag Kinderplein!

Knutselen

Lekker knutselen! Kies jouw favoriet: een kleurrijke papegaai die door de lucht vliegt, een stoere raket die naar de sterren reist, of een gezellig vogelhuisje waar onze gevederde vriendjes zich thuis voelen. Kleur met de mooiste kleuren, knip met precisie en plak met plezier! Als je klaar bent, neem je jouw prachtige kunstwerkje trots mee naar huis om aan iedereen te laten zien. Klaar voor een creatief avontuur?

Springen!!

Kom en beleef plezier op onze springkussens! We hebben niet één, niet twee, maar drie geweldige springkussens voor jou om van te genieten! Voor de kleintjes hebben we een speciaal klein springkussen, perfect voor de peutertjes om veilig te spelen en te springen. En voor de grotere kinderen hebben we twee grote springkussens die zorgen voor eindeloos plezier! Dus trek je schoenen uit, spring erop los!