Koningsdag in Engelbert wordt een onvergetelijk feest voor jong en oud! Voor de allerkleinsten hebben we een speciaal kinderplein vol met leuke activiteiten en spelletjes om van te genieten. En voor de avontuurlijke zielen onder ons staat een sensationele editie van de Engelberter Hunger Games op het programma, waar strategie, snelheid en slimheid samenkomen in een epische strijd om de titel van kampioen!

Maar dat is nog niet alles! Mis de kleedjesmarkt niet, waar je kunt snuffelen tussen kleurrijke kraampjes op zoek naar verborgen schatten en het perfecte koopje! Diverse sportieve activiteiten zoals Archery Attack en Bubble Football. En als je een keukenprins of -prinses bent, dan is het jouw tijd om te schitteren in Heel Engelbert Bakt en wie weet ben jij straks  "Meesterbakker van Engelbert"! Laat je creativiteit en smaakpapillen de vrije loop en wie weet ga jij er vandoor met de felbegeerde titel!

Dus zet 27 april met dikke letters in je agenda en bereid je voor op een dag vol plezier, spanning, en gezelligheid bij het MFC in Engelbert. We kunnen niet wachten om samen met jou te vieren!