Koningsdag 2024 in Engelbert

Wat een Koningsdag hebben we achter de rug in ons mooie Engelbert! Met trots kunnen we terugkijken op een dag vol verrassingen, plezier en prachtig weer. Dit jaar was een bijzondere editie, want voor het eerst organiseerden we de Engelberter Hungergames, een spektakel waarin onze dappere inwoners streden om de titel van kampioen. En laten we eerlijk zijn, het was een groot succes! De adrenaline gierde over het terrein, terwijl deelnemers en toeschouwers zich lieten meeslepen door de spanning en sensatie. En volgend jaar?  Jazeker, we gaan voor een tweede editie!

Maar Koningsdag draait niet alleen om actie en avontuur. Voor onze jongste dorpsbewoners was er het kinderplein, waar zij zich konden uitleven met allerlei leuke activiteiten. Van touwtje trekken tot eendjes vangen en van knutselen tot springen op één van de prachtige springkussens. De fantastische goocheltrucs van Magic Markie liet ons van de ene verbazing in de andere vallen.       Er was voor elk wat wils! En laten we de fantastische wedstrijd tussen onze Engelberter bakkers niet vergeten. Met maar liefst 13 verrukkelijke taarten op tafel, kon er maar één de winnaar zijn. Gefeliciteerd, Iris Terpstra, met de titel van Meesterbakker van Engelbert 2024!

Op de kleedjesmarkt schitterden prachtige spulletjes en hopelijk zijn er heel wat pareltjes van eigenaar gewisseld. Ook bij de sportievelingen was er geen gebrek aan plezier, met flinke strijd en veel gelach tijdens Bubble football en Archery Attack. En laten we de verloting niet vergeten, waar prachtige prijzen werden gewonnen. 

Ondanks een klein buitje aan het begin, brak al snel het zonnetje door en werd het een heerlijke lentedag. Perfect weer voor zo'n feestelijke dag!

Een speciaal woord van dank gaat uit naar alle vrijwilligers die zich hebben ingezet, zowel op de dag zelf als tijdens de voorbereidingen en het opruimen achteraf. Zonder jullie toewijding en inzet zou Koningsdag in Engelbert niet mogelijk zijn.

Benieuwd naar de sfeer van deze geweldige dag? Neem een kijkje op onze website voor leuke foto's! www.feestinengelbert.nl

Tot volgend jaar, voor nóg meer gezelligheid en plezier!