WhatsApp groepen

Tijdens het speeddaten werd maar weer eens duidelijk hoeveel gezamenlijke interesses de Meervrouwen met elkaar delen! Ons hoofddoel van MeerVrouwen is om vrouwen met elkaar te verbinden en samen leuke activiteiten te gaan doen. 

Daarom willen we een aantal app-groepen aanmaken waarbij we vrouwen met dezelfde interesses bij elkaar brengen. Zij kunnen dan samen kijken wanneer ze er met elkaar op uit trekken! 

Als je je opgeeft voor zo'n app-groep betekent dat uiteraard niet dat je altijd mee moet, alleen wanneer jij zin en tijd hebt! Je kunt ook altijd weer uit zo'n groepje stappen als het toch niet is wat je er van verwacht.

Hieronder geven we een aantal mogelijkheden aan waar je je voor aan kunt melden, maar mocht je zelf nog een leuk idee hebben, neem dan gerust contact met ons op (info@meervrouwen.nl) en dan voegen we dat gewoon toe! 

Hieronder vind je de keuzemogelijkheden voor de diverse groepen. Je kunt er één of meerdere kiezen. Je wordt daarna zo snel mogelijk toegevoegd aan de juiste groep(en).
meld je alleen aan als je in één van de Meer-dorpen woont. Anders wordt je niet toegevoegd