Agenda

Met trots kunnen we de eerste activiteiten met jullie delen! 

Uiteraard houden wij rekening met de regels van het RIVM mbt Covid-19. Daar passen wij onze agenda op aan (bijv. locatie en max. aantal deelnemers) Hopende uiteraard dat we eind van het jaar af kunnen sluiten met een spetternd Kerst event en in 2021 weer vrolijk verder gaan!

Aangezien er geen lidmaatschapsgeld is, vragen wij voor elke activiteit een bijdrage. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van de activiteit of het evenement wat georganiseerd wordt. Bij elke activiteit wordt er 1 euro administratie kosten gerekend. Deze euro komt in een gezamenlijke pot, voor onvoorziene uitgave.

Opgave van te voren is noodzakelijk, zodat wij kunnen inschatten met hoeveel vrouwen we rekening moeten houden ivm de voorbereiding.

Heb je nog vragen omtrent eigen bijdrage, activiteiten, Covid-19 of andere zaken kun je altijd contact met ons opnemen via de mail: info@meervrouwen.nl

Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit of wil je een workshop of lezing geven, neem dan ook gerust contact met ons op, want de invulling van MeerVrouwen doen we samen!

Wild pluk wandeling

Datum: 10 oktober 2021

Tijd: 10.30 tot ongeveer 13.00 uur

Locatie: Verzamelen om 10.30 voor de MFC Woldjerspoorweg 5a

Leer meer over de bloemen en planten in de wilde natuur.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

Historische Stadswandeling Groningen

Nieuwe datum volgt binnenkort

Tijd:

Locatie: Binnenstad Groningen

Samen de geheimen van de geschiedenis van de stad Groningen ontrafelen!

Voor meer informatie klik hier.