Vrouwen in de meerdorpen verenigt u!

 

Tijdens een voorgerecht van het laatste Running Diner werd het idee geboren om leuke activiteiten voor vrouwen in en rond de Meerdorpen te organiseren en wat bleek dát een goed idee! 77 facebookleden, 43 ingevulde enquêtes en 1 vergadering later staan we nu aan het begin van een super leuke agenda met activiteiten voor en door vrouwen!

 

 

 

MeerVrouwen heeft als doel om vrouwen bij elkaar te brengen, niet alleen tijdens de activiteiten maar ook daarbuiten willen we helpen om jouw idee handen en voeten te geven. Wil jij graag een koor starten, een wandelgroep oprichten of een spelletjesavond organiseren? Bij de MeerVrouwen vind je gegarandeerd iemand die dezelfde interesses heeft en het bestuur van de MeerVrouwen helpt je met het vinden van een eventuele locatie, het verspreiden van informatie of kan op een andere manier behulpzaam zijn.

Op basis van de uitslag van de enquête hebben we voor de tweede helft van 2020 een agenda gemaakt. Uiteraard zijn er nog veel meer leuke ideeën waar we mee aan de slag gaan en wellicht in 2021 aan bod komen. Een kleine greep uit de vele enthousiaste reacties: leesclub, kledingruilbeurs, samen eten, borrelavond, knutselen, workshop kruidenzalf maken, pub quiz en dus nog veel meer. Deel vooral jouw leuke ideeën met ons want de invulling van MeerVrouwen doen we samen!

 

Aangezien er geen lidmaatschapsgeld is, vragen wij voor elke activiteit een bijdrage. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van de activiteit of het evenement dat georganiseerd wordt. Opgave van tevoren is noodzakelijk, zodat wij kunnen inschatten met hoeveel vrouwen we rekening moeten houden in verband met de voorbereiding. In de agenda vind je altijd de laatste stand van zaken!

 

Uiteraard houden wij rekening met de regels van het RIVM met betrekking tot Covid-19. Helaas zijn daarom alle activiteiten die in 2020 gepland stond geannuleerd. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet, dus zodra het weer kan zullen we nieuwe data's plannen voor de activiteiten, uitjes en evenementen!

Wat kunnen we wel doen? Vrouwen met dezelfde interesse bij elkaar brengen middels Whats App groepen. Zo kunnen zij onderling afspreken om samen iets te ondernemen. (uiteraard blijft een ieder zelf verantwoordelijk voor de handhaving van de geldende Corona regels)