Levend Cluedo 2022 - de vloek der verwarring!

Op dit moment is het team van Feest in Engelbert keihard aan het werk om het Levend Cluedo van dit jaar helemaal weer tip top voor elkaar te maken. We hebben een fantastisch verhaal, prachtige karakters, mooie decors… (alhoewel dat natuurlijk nog lang niet af is, want net als andere jaren is het na de vakantie altijd enorm aanpoten!)

Echter hebben wij vorige week te horen gekregen dat één van onze vaste onmisbare krachten ons om gezondheidsredenen dit jaar niet verder kan helpen.

Na overleg met de anderen hebben we dan ook besloten dat we dit jaar het Levend Cluedo niet kunnen laten doorgaan. We zouden wel alles op tijd kunnen afkrijgen, maar dan komt er zoveel extra werk bij op ons bordje. Maar we missen dan op de dag zelf een hele belangrijke spin in het web die niet zomaar vervangen kan worden.

Dus het prachtige, verwarrende, intrigerende verhaal blijft staan…  Komend jaar zullen we dus al eerder wat tipjes van de sluier kunnen laten zien en hopelijk zien we jullie volgend jaar op 4 november 2023 weer bij het MFC voor een nieuwe editie van het Levend Cluedo!