Sneeuwwitje

Sneeuwwitje, de beeldschone prinses met huid zo wit als sneeuw en lippen zo rood als bloed, zal op 4 november 2023 haar weg vinden naar Engelbert. Met haar komst heeft ze een nobel doel voor ogen - de jacht op heks Sandhya inzetten en de vloek van chaos en verwarring opheffen.

Sneeuwwitje staat bekend om haar vriendelijke en zorgzame karakter. Ze heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op dieren en mensen, en haar goedheid straalt altijd door haar aanwezigheid heen. Ze is vastberaden en moedig, en zal niet rusten voordat rechtvaardigheid zegeviert en de betovering doorbroken is.

Als een trouwe bondgenoot van de rechercheurs van Engelbert, staat Sneeuwwitje klaar om haar kennis en intuïtie te delen om het mysterie rondom heks Sandhya op te lossen. Ze is een waardevolle aanvulling op het team, met haar vermogen om het goede in anderen te zien en moedig te vechten tegen duistere krachten.

Met haar vriendelijkheid, vastberadenheid en onwankelbare geloof in een gelukkig einde, zal Sneeuwwitje de rechercheurs van Engelbert graag bijstaan op hun zoektocht naar de waarheid en hopelijk snel weer in haar eigen lichaam te komen, zodat ze kan genieten van haar normale leven vol vreugde en harmonie.