De Wolf van Roodkapje, is een personage vol tegenstellingen en onverzadigbare honger. Bekend om zijn gulzige eetlust, is De Wolf altijd op zoek naar een smakelijke prooi. Maar er is meer aan hem dan alleen zijn verlangen naar voedsel.

Op 4 november 2023 zal De Wolf zijn weg vinden naar Engelbert, waar hij vastberaden is om de jacht op heks Sandhya te openen. Zijn maag gromt van de honger terwijl hij door de straten sluipt, maar zijn hunkering naar eten wordt tijdelijk overschaduwd door zijn drang om de duistere magie van Sandhya te stoppen. Hij weet dat alleen door haar te verslaan, hij de kans krijgt om weer terug te keren naar zijn eigen lichaam en ongebreideld te genieten van zijn favoriete maaltijden.

Met zijn scherpe zintuigen en een onstuitbare eetlust, struint De Wolf door de betoverende bossen en doolhoven van Engelbert, op zoek naar aanwijzingen en sporen van heks Sandhya. Hoewel zijn maag knort, weet hij dat hij zijn honger moet bedwingen om zijn missie te volbrengen. De geur van versgebakken appeltaart en sappige braadstukken kan zijn pad kruisen, maar hij moet zijn focus behouden om de gemeenschap te beschermen.

Dus wees voorbereid, dappere rechercheurs van Engelbert, wanneer jullie De Wolf in de ogen kijken. Hij zal jullie uitdagen, testen en jullie vastberadenheid op de proef stellen. Maar wees niet bang, want in het hart van De Wolf brandt een vurig verlangen om het dorp te beschermen en de duisternis te verdrijven. Sta zij aan zij met hem en samen zullen jullie de magie van gerechtigheid laten zegevieren in Engelbert.