Rapunzel, de altijd vrolijke en goedlachse dame van het Sprookjes genootschap. Ooit bekend om haar lange, betoverende lokken, zit ze nu gevangen in een verkeerd lichaam door de Vloek van Chaos en Verwarring. Ondanks deze tegenslag blijft Rapunzel positief en behoudt ze haar hartverwarmende vriendelijkheid en liefde voor anderen.

Rapunzel is vastbesloten om te helpen bij het zoeken naar het tegengif voor de vloek, of welke andere oplossing dan ook die kan leiden tot het herstel van vrede en harmonie in Engelbert. Ze is bereid om elke uitdaging aan te gaan en staat altijd klaar om anderen te ondersteunen.

Haar optimisme en zachtaardigheid zijn haar grootste kwaliteiten. Ze gelooft in de kracht van vriendschap en samenwerking, en zal er alles aan doen om een positieve sfeer te creëren tijdens de zoektocht naar de oplossing. Haar onvermoeibare energie en vastberadenheid zijn aanstekelijk, waardoor ze anderen inspireert om door te zetten, zelfs in de moeilijkste tijden.

Rapunzel heeft een onbevooroordeelde kijk op de wereld en staat open voor nieuwe ideeën en perspectieven. Ze zal graag luisteren naar de inzichten van de rechercheurs en samen met hen de puzzelstukjes van het mysterie proberen te leggen. Haar onschuldige blik kan soms net dat ene cruciale detail opmerken dat anderen ontgaat.

Op 4 november kun je rekenen op Rapunzel's vrolijkheid en haar verlangen om bij te dragen aan de zoektocht naar een oplossing. Ze zal niet rusten voordat ze elke mogelijke aanwijzing heeft onderzocht en elke mogelijkheid heeft verkend. Haar betrokkenheid bij het vinden van het tegengif, of welke andere weg dan ook om de vloek te doorbreken, is grenzeloos.

Dus sluit je aan bij Rapunzel, de immer goedlachse en liefdevolle dame, terwijl ze de rechercheurs met haar positieve instelling en vastberadenheid helpt bij hun zoektocht. Laat je inspireren door haar onuitputtelijke geest en haar vermogen om schoonheid te zien, zelfs in de donkerste tijden. Samen kunnen jullie op zoek gaan naar een oplossing die Engelbert weer in zijn oude glorie herstelt.