Pinokkio, de vrolijke en avontuurlijke houten marionet, straalt van opwinding terwijl hij zich aansluit bij het Sprookjesgenootschap. Met een sprankeling in zijn ogen staat hij te popelen om deel te nemen en anderen te helpen. Hoewel hij niet alles begrijpt van de complexe Vloek van Chaos en Verwarring, is er één ding zeker: hij is absoluut geen fan van Sandhya.

Op 4 november kijkt Pinokkio er reikhalzend naar uit om alle moedige rechercheurs van Engelbert te ontmoeten. Zijn aanstekelijke enthousiasme zal de energie verhogen en hij zal er alles aan doen om zijn houten handen uit de mouwen te steken. Maar wees gewaarschuwd! Pinokkio heeft een unieke eigenschap. Wanneer hij een leugentje vertelt, begint zijn neus plotseling te groeien, waardoor hij een levendige herinnering krijgt om altijd de waarheid te spreken.

Met zijn sprankelende persoonlijkheid en het risico op een groeiende neus zorgt Pinokkio voor een vrolijke en dynamische aanwezigheid in het Sprookjesgenootschap. Terwijl jullie samen het mysterie proberen op te lossen, wees alert op zijn neus en zie hoe eerlijkheid en oprechtheid de weg wijzen naar de waarheid.

Dus bereid je voor op een avontuur met Pinokkio, waarbij je wordt aangemoedigd om moedig te zijn, de waarheid te spreken en te genieten van het ontmoeten van nieuwe vrienden in Engelbert.