Elsa, de meest koude persoon die ooit in Engelbert is verschenen. Hoewel ze afstandelijk en gereserveerd lijkt, wil ze graag haar hulp aanbieden. Elsa betreurt het ten zeerste dat de sprookjesboeken zijn verdwenen en ze is vastbesloten om te helpen bij het herstellen ervan. Ze is zelfs bereid Coins te verstrekken om de boeken terug te kopen. Maar kan ze ook bijdragen aan het verslaan van de akelige heks Sandhya?

Elsa bezit een krachtige gave, de controle over ijs en sneeuw. Haar magische vaardigheden kunnen van onschatbare waarde zijn in de strijd tegen Sandhya en het oplossen van het mysterie. Ze kan ijsconstructies creëren, bevroren sporen achterlaten en zelfs het weer beïnvloeden om de rechercheurs te helpen. Daarnaast heeft ze een diepe kennis van de magische wereld en kan ze mogelijk belangrijke informatie verstrekken over de vloek van chaos en verwarring.

Om Elsa het beste te benaderen en informatie van haar te verkrijgen, is het belangrijk om geduldig en respectvol te zijn. Ze is niet iemand die snel haar vertrouwen schenkt, maar met de juiste benadering en begrip kan ze zich openstellen. Wees beleefd en toon interesse in haar magische krachten en haar betrokkenheid bij de sprookjesboeken. Door een band van vertrouwen op te bouwen, kun je haar bereidheid vergroten om te helpen en waardevolle aanwijzingen te geven.

Maar wees gewaarschuwd, want als je Elsa beledigt of haar gevoelige snaar raakt, kan haar innerlijke kracht en frustratie worden losgelaten. Haar koude magie kan onvoorspelbaar worden en de omgeving bevriezen. Het is van essentieel belang om haar met respect te behandelen en haar niet tegen je te laten keren. Houd haar emoties in balans en richt je op het gezamenlijke doel van het verslaan van Sandhya en het herstellen van de betoverde sprookjesboeken.

Met Elsa aan jullie zijde kunnen de rechercheurs van Engelbert rekenen op haar magische krachten, kennis en bijdrage aan het avontuur. Samen kunnen ze de akelige heks bestrijden en de vloek van chaos en verwarring doorbreken, met als doel de harmonie en magie terug te brengen naar Engelbert.