Maak kennis met Maleficent, een duistere en gevaarlijke kracht in het Sprookjes genootschap. Ze straalt een onheilspellende aura uit, net zo gevaarlijk als Sandhya zelf. Hoewel ze bekend staat om haar kwaadaardigheid, is ze echter ook afhankelijk van de hulp van de rechercheurs om de vloek van Chaos en Verwarring te kunnen opheffen.

Maleficent is bedreven in duistere magie en bezit een arsenaal aan toverdrankjes, een spreukenboek en andere duistere artefacten. Haar kennis van oude magische praktijken kan cruciaal zijn bij het ontrafelen van het mysterie. Maar wees gewaarschuwd, het verkrijgen van informatie van haar is net zo geraffineerd als haar eigen manipulatieve methoden. Men moet slim en voorzichtig te werk gaan om haar geheimen te ontfutselen, zonder haar boosheid op te wekken.

Op 4 november zullen de rechercheurs oog in oog komen te staan met Maleficent, een krachtige en angstaanjagende aanwezigheid. Haar duistere aanwezigheid zal de sfeer doordringen terwijl ze haar rol speelt in het ontrafelen van het mysterie rondom de vloek. Wees op je hoede voor haar manipulatieve streken, maar realiseer je dat ze, hoe verraderlijk ook, ook een belangrijke bron van informatie kan zijn.

Dus wees dapper wanneer je de confrontatie aangaat met Maleficent, de donkere en gevaarlijke kracht in het Sprookjes genootschap. Haar hulp kan van onschatbare waarde zijn bij het doorgronden van het mysterie, maar maak haar niet boos, want de gevolgen kunnen verwoestend zijn.