Maak kennis met Ariël, de betoverende prinses van de zee die haar magische aanwezigheid naar Engelbert brengt. Als zeemeermin is Ariël niet bekend met de gebruiken van de mensenwereld, en hoewel ze haar best doet om te begrijpen, zal ze wellicht niet alles volledig kunnen vatten wat de rechercheurs haar vragen.

Ariël straalt een ongekende charme uit met haar glinsterende staartvin en prachtige zangstem. Haar nieuwsgierigheid kent geen grenzen, en ze is altijd bereid om nieuwe avonturen aan te gaan. Als dochter van de koning van de zee is ze gewend aan een leven vol mysterie en magie.

Hoewel Ariël misschien niet altijd de menselijke gewoonten begrijpt, is haar onschuldige en openhartige karakter hartverwarmend. Ze zal de rechercheurs met haar vragen en verwondering kunnen verrassen, en haar unieke perspectief kan hen helpen om situaties vanuit een andere hoek te bekijken.

Op 4 november zullen de rechercheurs de kans krijgen om Ariël te ontmoeten, omringd door de betoverende sfeer van de zee die ze met zich meebrengt. Haar aanwezigheid zal zorgen voor een vleugje magie en verwondering tijdens het onderzoek naar de Vloek van Chaos en Verwarring. Wees voorbereid op haar speelse en nieuwsgierige natuur, want Ariël zal altijd proberen om meer te leren over de wereld boven de zee.

Dus duik in de betoverende wereld van Ariël, de prinses van de zee, en laat je meevoeren door haar onschuldige charme en eeuwige nieuwsgierigheid tijdens dit sprookjesachtige avontuur in Engelbert.