Assepoester, het betoverende sprookjesmeisje met een hart van goud, zal op 4 november 2023 vol enthousiasme naar Engelbert komen om de rechercheurs te helpen. Haar verhaal is er een van doorzettingsvermogen en hoop, en ze is vastbesloten om anderen te inspireren met haar optimisme en vriendelijkheid.

Assepoester is een uiterst geduldig en vriendelijk persoon. Ondanks de tegenslagen die ze heeft moeten doorstaan, behoudt ze haar veerkrachtige geest en gelooft ze in de kracht van liefde en vriendelijkheid. Ze zal altijd een luisterend oor bieden en is bereid om te helpen waar ze kan.

Als een ervaringsdeskundige in het overwinnen van obstakels en tegenspoed, begrijpt Assepoester dat elke situatie uniek is en dat elk puzzelstukje belangrijk kan zijn. Je kunt haar alles vragen en ze zal haar best doen om de rechercheurs te ondersteunen in hun zoektocht naar de waarheid.

Met haar vastberadenheid, veerkracht en vermogen om schoonheid te vinden in zelfs de moeilijkste situaties, zal Assepoester een inspirerende aanwezigheid zijn tijdens het onderzoek in Engelbert. Haar verhaal is een herinnering dat er altijd hoop is, zelfs in de donkerste tijden, en dat door samen te werken en vriendelijkheid te verspreiden, de waarheid en gerechtigheid uiteindelijk zullen zegevieren.