De gekke Hoedenmaker, een excentriek en eigenzinnig personage uit Wonderland, zal vol enthousiasme naar Engelbert komen om zijn befaamde thee partijtjes te organiseren. Met zijn kenmerkende hoed en speelse persoonlijkheid brengt hij een vleugje magie naar de zoektocht naar heks Sandhya en de vloek die Engelbert in zijn greep houdt.

De Hoedenmaker staat erom bekend iedereen uit te nodigen, inclusief de rechercheurs, om samen te komen en te genieten van een heerlijk kopje thee. Tijdens deze bijeenkomsten zullen ze de kans hebben om complotten te bespreken, te brainstormen over wat Sandhya precies heeft gedaan en hoe ze de vloek kunnen doorbreken.

Met zijn onconventionele denkwijze en levendige verbeelding zal de Hoedenmaker de rechercheurs prikkelen om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe perspectieven te ontdekken. Hij zal hen aanmoedigen om te genieten van de magie van het moment en zich open te stellen voor onverwachte oplossingen.

Terwijl ze samen onderdompelen in een wereld van thee en fantasie, zullen de rechercheurs de kans krijgen om de gekke Hoedenmaker beter te leren kennen. Ze zullen ontdekken dat zijn eigenzinnigheid en vreemde capriolen een diepere wijsheid verbergen, en dat zijn vriendschap en inzichten van onschatbare waarde kunnen zijn in hun zoektocht naar de waarheid.

Dus, laat je verwonderen door de uitnodiging van de gekke Hoedenmaker en schuif aan bij zijn theepartijtjes in Engelbert. Onder het genot van een heerlijk kopje thee zullen de rechercheurs de geheimen onthullen, complotten ontrafelen en samenwerken om de vloek van chaos en verwarring te doorbreken.