De teams

Levend Cluedo speel je in team verband. Samen ben je immers sterker en twee weten meer dan één!

Dus kom samen met je vrienden, buren, familie, collega's of klasgenoten en los samen het mysterie op.

 

Een team bij Levend Cluedo bestaat uit minimaal 2 tot maximaal 6 deelnemers. Éen van deze deelnemers is de teamcaptain en is het aanspreekpunt voor het gehele team.

De teamcaptain ontvangt ook alle informatie en zal dit delen met het hele team. Ook is het 06 nummer van de teamcaptain bekend bij de organisatie en er kan tijdens het spel informatie doorgestuurd worden die belangrijk kan zijn. Dus ook tijdens het spel moet de teamcaptain zijn/haar telefoon bij de hand hebben.

Levend Cluedo is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.  Het is niet aan te raden om een groepje te vormen met alleen maar kinderen van deze leeftijdscategorie, want  dat is best lastig. Een of twee volwassenen bij deze groep is aan te raden.

Team naam 

Het thema dit jaar is De vloek van chaos en verwarring en zal in het teken staan van de sprookjes van weleer. 

Het leek ons heel erg leuk om allemaal verkleed te komen op 4 november en zo het hele dorp vol magische sprookjesfiguren te krijgen, daarom hebben we een extra prijs voor het team wat de origineelste teamnaam heeft in combinatie met prachtige outfits. 

Bijv. je teamnaam is: Kapitein Haak's Crew en het hele team is verkleed als piraat of Sneeuwwitjes dream en het team is verkleed als de zeven dwergen. Wij weten zeker dat jullie hier vast iets creatiefs op kunnen verzinnen dus we laten ons verrassen!