Levend Cluedo - De Vloek van Chaos en Verwarring is een spannend en interactief spel waarbij teams van maximaal 6 personen deelnemen.

Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding en een goede speurneus. De kosten bedragen €7,50 per persoon en zijn inclusief een hapje en drankje tijdens het spel. Houd er wel rekening mee dat eventuele consumpties in het MFC voor eigen rekening zijn.

Om deel te nemen aan het spel is het belangrijk dat de betaling voldaan is. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail en een betaalverzoek. Pas na betaling is je deelname definitief. Het is ook mogelijk om een donatie te doen, dit wordt zeer gewaardeerd.

Bereid je voor op een avontuur vol mysterie, puzzels en intriges. Werk samen met je team om de vloek van chaos en verwarring te ontrafelen en de dader te ontmaskeren. Geef je dus vandaag nog op! Want vol = vol!

Veel plezier met Levend Cluedo!

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend voor het spel gebruikt en niet door gegeven aan derden.

Feest in Engelbert is een platform zonder vaste inkomsten. We proberen met weinig middelen toch de leukste activiteiten te organiseren. Draag je Feest in Engelbert ook een warm hart toe, sponsor ons dan met een kleine bijdrage! Daarmee kunnen we ook in de toekomst ook leuke activiteiten blijven organiseren!


Tijdens de avond worden er foto's gemaakt voor op onze website, social media en/of meernieuws.