Kinderplein

Uiteraard hebben wij ook heel veel leuke activiteiten voor kinderen! We hebben nu een fantastisch nieuw schoolplein die we op 27 april om gaan toveren tot Kinderplein. Op het Kinderplein zijn van allerlei activiteiten. Zo zijn er springkussens, kan je je laten schminken of een mooie glittertattoo laten zetten. Eendjes hengelen, touwtje trekken. Er is een popcorn machine, je kan lekkere limonade krijgen. Lekker stoepkrijten en knutselen! 

Kortom genoeg te doen!

 

Voor maar 5 euro kan je een deelname/afstreepkaart kopen, waardoor ieder kindje langs de diverse activiteiten kan lopen en mee kan doen aan o.a. eendjes hengelen en touwtje trekken en daarmee mooie prijsjes winnen! Lekkere popcorn halen samen met een glaasje limonade. Dan word je een mooie prinses of stoere piraat bij de dames van schmink. 

Vind alle bingo-plaatjes. Kijk of ze op je bingo kaart staan en zorg dat je hem helemaal vol krijgt!

Maar ook op creatief vlak kunnen de kinderen los: maak een mooi mozaïek kunstwerk, schilder prachtige happy stones of maak je een mooie tekening met stoepkrijt!

Actief springen op de springkussens. 

En dan hebben we natuurlijk nog de kleedjes markt. Verkoop je oude speelgoed, spelletjes en andere waren of misschien vind je dat ene leuke boekje of lief knuffelbeestje! 

 

Wij weten zeker dat de kinderen een geweldige Koningsdag middag hebben!